...

Mamma till Amelia och Elliot.

torsdag 19 januari 2012

Äntligen!

Idag kom Amelias kusin. Vacker som en prinsessa, liten knubbig och svarthårig som sin kusin. Älskade unge. Jag har varit så nervös i ett dygn så nu är jag äntligen lugn.

2 kommentarer:

  1. Hej! Hehe nee jag kör ingen diet faktiskt, det är inte min grej, jag klarar liksom inte att hålla dem ;) Men jag ser bara till att jag gör av med mer energi än vad jag stoppar i mig typ. Äter bara mindre av kolhydrater så som pasta, bröd, ris och potatis.
    Vad kul o få en liten kusin! Så mysigt med bebisar jue. =) Ni ska inte ha en 2a? Kram på dig o ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Det kan jag tänka mig, alltså det finns mer tid över för min egen del då jag börjat plugga distans, en timma om dagen räcker till att börja med. Ja, Julius kom exakt en mån innan Jesper blev 2, det är liite tätt om du frågar mig som fått erfarenhet, Jesper har fortfarande inte blivit så pass stor och förstående när det kommer till Julius, de bråkar mycket, jätte mycket o ofta. De kommer ha varandra senare i tonåren och senare i livet så det är det stora posetiva med att skaffa barn tätt, sen är de ju bröder med så mycket gemensamt kommer de säkert ha. Om jag vetat från början hur det var att ha så tätt hade jag väntat fram tills nu när Jesper är 3 med att bli gravid så han skulle hunnit bli 4 tror jag hahaha.. Men ne vi är nöjda med våra grabbar och känner oss färdiga, om vi vill ha fler barn sen skaffar vi fler, vi har ju ingen stress med åldern iaf :) Blev ett långt svar hehe.

    SvaraRadera