Jag älskar fisk, och speciellt lax! Tyvärr så hatar min kära fisk så blir inte att jag äter det så ofta, men det ska bli ändring på det.
Åt igår, äter idag. Favorit i repris.
Om någon vill testa så får ni recept här.
• Laxfilé
• Körsbärstomater
• creme fraîche 34%
• vispgrädde
• citronpeppar
• dill
• salt och peppar
• Riven ost
Jag lägger sen laxfilén i en smord form, skivar körsbärstomater och lägger i runtom, salt och peppar på.
Blandar en sås på grädde, creme fraîche, citronpeppar och dill. Har inga speciella mått här utan man får smaka sig fram och välja själv hur mycket sås man vill ha!
På med såsen i formen och lite riven ost och sen in i ugnen på typ 200 grader i 20 minuter ungefär!
Jag äter med broccoli till, mums!
Men givetvis kan man ha vad man vill!
Gör nått liknande men skär en skåra i laxen och fyller med grönmögelost och sen slår på såsen. Såå gott :)
SvaraRadera